Reptéri Transzfer

Reptéri Transzfer és taxi szolgáltatások Koppenhága Reptérről

A Koppenhága reptérről talán az egyik leggyorsabb megoldás a városba jutáshoz az előre foglalt transzfer szolgáltatás vagy éppen taxi. Az taxi árai egyirányba:

Koppenhága belváros: kb. DKK 300
Malmö belváros: kb. DKK 600
Roskilde: kb. DKK 600

Az interneten foglalt taxi esetében a sofőr az érkezéskor vár minket érkezéskor és a kinyomtatott visszaigazolással tudjuk igénybe venni a szolgáltatást, amit részben vagy egészben már előre ki is fizettünk.

A menetidő kb. 30 perc a belvárosig. Ajánlatok és transzfer foglalás >>

A taxi bármilyen címre elvisz, az ár tartalmazza a borravalót is. Malmöbe is lehetséges taxival utazni közvetlenül a reptérről.

Az előre foglaláshoz pl. a Shuttledirect szolgáltatásait lehet igénybe venni.

Reptéri busz Koppenhága belvárosába

Az 5C jelzésű busz a 3-as termináltól közlekedik Koppenhága belvásosába a központi állomáshoz és a Nørreport állomásig. A busz 10 percenként közlekedik a reptér Terminál 3 és a belváros között több központi megállóval. A menetidő kb. 30-35 perc. A jegy ára 36 DKK (3 zóna) előre megvásárolható a reptéri automatából vagy a buszon. (5C busz menetrendje)

Vonat Koppenhága belvárosába

A 3-as Terminálon található DSB irodában lehet a vonatokra jegyet vásárolni, a vonatok is innen indulnak. A nap 24 órájában közlekednek, napközben 10 percenként, éjjel pedig 20-60 percenként. A 3-as terminál a reptér ingyenes terminálok közötti transzfer buszával közelíthető meg a többi terminálról. A vonatok a központi vasútállomásra közlekednek, ahol átszállási lehetőség van Dánia több városába közlekedő vonatokra. (Hálózat és menetrend)

Metróval Koppenhága belvárosába

A metró megálló szintén a reptér 3-as Terminálján található. A menetidő kb. 15 perc a Nørreport állomásig. A metró is 24 órában közlekedik nappal 4-6 perc, éjjel pedig 15-20 perc követési idővel. (metróhálózat és menetrend)